De kracht van Google AdWords in regio Eindhoven

Per direct zichtbaar in Google. Maar dan alleen in de regio Eindhoven omdat uw klanten daar zitten, en niet in Den Helder. Volledige controle over uw budget!
De meest snelle manier van lokale marketing.

Per direct effect in regio Eindhoven dankzij SEA!

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is erg belangrijk, maar het kan soms enige tijd duren voordat een verbetering zichtbaar is. Zo niet bij Google Adwords.

Met inzet van AdWords kunt u per direct zichtbaar zijn en online rendement genereren. Advertenties in AdWords (SEA zijn per direct zichtbaar bóven en rechts van de ‘normale zoekresultaten zodra de door u geselecteerde zoekwoorden ingetypt worden.

LocalBoost SEO SEA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Local Boost
Torenallee 62
5617 BA Eindhoven

Wat kost dat?

Bij AdWords betaalt u alleen voor de clicks op uw advertentie. U betaalt dus alleen voor de echte bezoekers aan uw website of webshop. De prijs van de zoekwoorden (keywords) die u geselecteerd heeft zijn gebaseerd op vraag-en-aanbod en kan variëren van enkele centen tot meerdere euro’s per klik. Maar, als u zicht richt op de regio Eindhoven, dan wilt u niet betalen voor bezoekers aan uw website die in bijvoorbeeld in Groningen wonen. En dat kan, want met AdWords kunt u heel gericht adverteren!

De meest relevante vraag is dus altijd ‘wat mag een bezoeker, lead, aanvraag of bestelling kosten?’ Dat is het uitgangspunt op basis waarvan we een SEA campagne kunnen ontwikkelen.

AdWords uitbesteden

De inzet van AdWords moet zorgvuldig gebeuren om het meeste rendement uit uw budget te halen. Dat begint o.a. met het formuleren van heldere doelstellingen, en uw doelgroep in kaart te brengen. En dat is maatwerk.

Het mooie aan AdWords is dat u volledig controle heeft over hoé u uw budget inzet op basis van de prestaties van de advertentie teksten en keywords. Tijdens een lopende campagne kan op basis van resultaten geoptimaliseerd worden. Dat kan enorm veel kosten schelen en meer rendement opleveren!

Local Boost kan het inrichten en beheren van AdWords campagnes professioneel uit handen nemen. Wij maken de prestaties inzichtelijk met heldere rapportages zodat u precies weet hoe uw campagnes presteren!