Display Advertising: het effect van banners

Uw banners op gerenommeerde websites waar uw klanten zitten.
De inzet van lokaal gerichte banners kan heel effectief zijn en is laagdrempeliger dan u denkt!

Banners inzetten?

Hogere naamsbekendheid, meer traffic, meer leads & sales?
Vul vrijblijvend onderstaande gegevens in.

Display Advertising (banners)

Uw website onder de aandacht brengen op andere websites? Interessant als u extra leads of sales wilt genereren of uw merk onder de aandacht wilt brengen (branding).

Local Boost kan uw (dynamische) banner plaatsen in een netwerk van gerenommeerde websites van nu.nl, telegraaf.nl tot heel websites met een heel gerichte doelgroep.

Steeds meer landelijke websites bieden de mogelijkheid aan lokaal te adverteren; in dat geval wordt uw banner op bijvoorbeeld nu.nl alleen in de regio getoond die voor u relevant is (en niet landelijk).

Verschillende manieren van adverteren

De advertentie vormen en formaten verschillen per website. Ze kunnen variëren van statische banners (afbeeldingen), bewegende ‘dynamische’ banners tot zogenaamde ‘rich media banners’ waar bijvoorbeeld video’s of invul formulieren in verwerkt zijn.

Wat kost dat?

Ten eerst moet u rekening houden met een investering in het maken van de banners zelf (creatie / productie). Daarnaast heeft u een budget nodig voor het adverteren zelf.

Afhankelijk van de complexiteit van de banner (stilstaand of bewegend etc.) variëren de ontwikkelingskosten ergens tussen de € 50,- tot een paar honderd euro per formaat.

Daarnaast betaalt u advertentiekosten die naar de website gaan waar uw banner op staat. Afhankelijk van de website en uw doelstellingen kan dat op basis van clicks naar uw website zijn (CPC cost per click), aantal x 1.000 vertoningen (CPM cost per mile), kosten per actie / lead (CPA / CPL cost per action / lead) of een vaste prijs (fixed price) om een bepaalde periode te adverteren.

Campagne opzet, monitoring en optimalisatie

Local Boost helpt u online advertentie campagnes op te zetten. Een keuze te maken op welke websites te adverteren, banners te ontwikkelen, de advertentie resultaten helder in kaart te brengen en bij te sturen daar waar nodig. Kortom, wij helpen u het beste online display resultaat te behalen!

URL (www.) van uw website

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.